Den minste avleggeren jazzer

Fullt hus og mye kos i huset i Kippersundveien for tida! 12 personer fra 3 1/2 år til 67 i morgen spiser masse, leker masse, løper masse - og da er uhellet der! Even var så uheldig at han ramla av sykkelen og brakk antagelig håndleddet. Tur til Molde sykehus, der de venter på å få vite om det er brudd. Kjempetrasig for Even, men et brudd gror som regel fort.
Det har vært en flott ferie hittil, og det toppet seg i går, da vi tilbrakte  den strålende solskinnsdagen på Farstadsanden. Ungene badet hele tida - det var iskaldt i vannet - men det gjorde ingenting. 
Nå ligger to små jenter på 6 og 8, samt en liten gutt på 7 i teltet og tror de skal få sove.....skravla går ennå, hører jeg, så vi får se:-)
Den minste avleggeren vår Andre, pyntet seg med ekte jazzbriller da vi var i byen i dag. Middag spiste vi på Milano - og vi koste oss ganske så bra!
I morgen blir Per Magne og svigerdatter Kjersti tilsammen 110 år, og hvis været blir bra, blir det grilling og jordbærbløtkake - en lang, god sommertradisjon
I hagen har den 41. rosa sprunget ut, Sekel - trodde den gikk ut etter vinteren, men er en tøffing. Ennå er det 10 roser som ikke blomstrer ennå, så det er mye å glede seg over i hagen framover. De første tomatene rødmer og agurkene vokser og trives. Jordbæra har også oppdaget at det er jordbærtid - så den har fått fin størrelse og farge.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ENDELIG NY BLOGG...gleder meg!

HØST - uungåelig og vakker

FIN START PÅ HØSTEN....det synes plantene og !