DA LITA TUE VELTA STORT LASS.....er litt trehendt for tida


 Ikke det at jeg er så stor og tung, men med flygefart ramler man hardt på venstre skulder når tua er akkurat der ho ikke skulle være! Flate veien, bare ei lita tue å se - eller ikke å se....så var det starten på min trehendige tilværelse. Som nok vil vare noen uker. Bruddet var øverst oppe i armen, så den er tjora fast til kroppen, i påvente av operasjon til uka. De  vil forsterke med ei plate - for sikkerhets skyld....siden jeg var ei sprek dame :-)
Nok om det - har det bare bra, ikke noe vondt, og med best tenkelig hjelp av min kjære tohendte! Så får bare ukene fly.
Det som flyr nå, er veistøvet! Vi har bak oss en måned fullstendig tørrlagt, og egentlig er det nydelig vær og tørre veier - noe som er bra i min tilstand. Men er litt bekymret for plantenes tilstand. Så jeg tro jeg må be
min tohendte i morgen om å hjelpe meg å dusje rhododendron og lyngvekster. Sist nevnte  blomstrer så fint - 8 plussgrader i januar er vår, det!Dette er rhod. Mother Greer

Og planene for såing fra midten av februar, har jeg tenkt å holde. Såjord kjøpte vi forrige fredag etter sykehuset...mye bedre å ha frø i tankene....enn å gå i frø!
Men - når jeg så har starta såinga, må jeg ordne plass til det som etter hvert spirer nede i kjelleren under vekstlyset. Der står ca 20 pelargonier og skriker etter oppussing! Så de må opp, beklippes og få litt ny jord eller større potte - før de må ut i drivhuset på undervarme. Så må jeg ta hånd om egnede avleggere, vaske grundig og så begynne å se etter spiring. Ned på gulvet, dra fram boksene - oi, den og den har spirt - svisj, ned i kjelleren.
Sånn vil dem no gå, dagan - i mellomtida er vel armen så bra at den kan avbandasjeres og fysioterapies! om jeg ønsker sne i vinter.....? Ærlig talt, så er det bedre med regn, kan jo ikke gå på ski heller!
Uansett så blir dagene lysere og lysere, og det er bare så deilig - ha ei fin uke!

Kommentarer

  1. Uff da... så kjedelig, men ser du tar det med ditt gode humør. Og da går det jo bra! Lykke til med våronna... tenker det er godt å ha en hjelpende hånd. Klem fra meg :-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

ENDELIG NY BLOGG...gleder meg!

HØST - uungåelig og vakker

FIN START PÅ HØSTEN....det synes plantene og !