SKULLE IKKE BLOGGE I DAG men nå fikk jeg fram bildene til forrige blogg

.....som forsvant ut av systemet ved hjelp av noen ubehjelpelige trykk :-(

Men været er fortsatt bra, og naturen fortsetter å skape vakre inntrykk av frost og elementer av planter som lider under barfrosten. Ikke alle da, men barfrost er ikke bra for nyplantinger og roser!


FLAVA - du er ikke dau :-)
Rhododendronen henger med bladene, og jeg vet at de ikke er daue, men at overlevingsviljen setter inn når det blir kaldt om vinteren. Smart!

Ikke ofte det fryser til i havna, men i disse dager er det kaldt, og sjøen skaper artige krakelerte tilstander. Anbefaler ikke å hoppe fra isflak til isflak her!


Det er trygt og fint å skøyte på vannene, og fast mark å gå på hvor som helst i skog og myr. Sola vandrer lenger og lenger mot høyre - og venstre for hver dag, SOLDAGEN i Tromsø er i dag og enda har vi to måneder igjen av vinteren. Kanskje vi får litt sne etterhvert, NÅ, ikke i april!

Persjonisten styrer nede på Elins rom, det skal bli nytt og fint - endelig! Hanne ville ha det grønt, så vi får se om vi finner en lys farge som har noe av våren i seg!


Har sådd anemonopsis macrophylla og aconitum hemsleyanum (slyngende), og de har stått to uker på vaskeromsgulvet. Nå skal de ut i kulden - kanskje jeg får dem til i år:-?
Småfuglene eter og eter - kan de bli feite, tro - eller forbruker de all maten  for å holde varmen? Skal telle dem til helga - det er enkelt! Eller ikke - de sitter ikke akkurat stille!
Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ENDELIG NY BLOGG...gleder meg!

HØST - uungåelig og vakker

FIN START PÅ HØSTEN....det synes plantene og !