Med røde bakeROSER i kinnene og mel på nesen

I dag har det altså blåst storm med hagl og regn og sludd i HELE dag, i absolutt HELE dag! Uten stopp - HELE tida!
Vi har vært ute og gått, så klart.....mest fordi vi måtte - Per satte bilen fra seg ved Bryggjen i går da han var på julebord der. Men det er jo litt artig når du kan skjene avgårde i hytt og pine uten å ha drukket noe sterkere enn te. Med gratis hudpeeling og masse ny luft i lungene! Og du får bevis for at regndresser ikke er tett overalt(:-)når det pipler inn bak i nakken.
Vi gjorde fornuftige ting inne også, vasket kjøkken og tak. Fin kombinasjon - pensjonisten og stuetaket, med sport på Tv, genialt!
Nå er det ganske fint i skuffer og skap, det som måtte kastes er kastet, og man gleder seg over den ekstra plassen!
Vi tok en tur til Bergset på julebasar også. Trassi elendig vær, var det stappfullt hus, himla masse gevinster og gode kaker. Ei god bygd, Bergset:-)Magnhild og Karin ruller opp lefse klar til steking

I går var artig! Kl. 08 var jeg oppe og lagde tre lefsedeiger, og troppet opp på skolekjøkkenet, der det etter hvert kom flere deiger og ni andre damer. Alle med kjevlet klart og forkle på magen, med innsats i blikket og svak skrekk for kjevling og ....steiking! Men du verden så flinke vi var! Mel og deig, kjevler, stekepinner, smurning og bretting - vi fikk til alt. Klart det var noen prøvelefser på gang, men vi hadde fire kaffepauser, så det meste gikk ned på høykant! Oppi all bakinga, så var det sosiale det største plusset, og for de to damene som ikke var medlemmer, ble det jo agitert veldig for medlemskap. Vi baker jo ikke lefser hele tida!
Til slutt delte vi søsterlig det vi hadde bakt, og med god trening og oppskriftene i hånda - kan det jo hende at vi øver oss neste år også.

Hele gjengen med dagens fangst


 Vi får se - BLI MEDLEM I HAGELAGET; DU OGSÅ!

Til slutt en varm takk til persjonisten som satt på Galleriet i mens.....<3

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

PRØVER Å VÆRE POSITIV...men juni starter som mai!

SNART OKTOBER....men ennå blomstrer det!

FIN START PÅ HØSTEN....det synes plantene og !