EI OVERSKYA UKE, MED SOLGLØTT


Uka starta fint med lunsj ute i lag med Bjørg, og rusletur rundt i hagen - like hagegærne, begge to. Resten av dagen var det gelendermaling og husmaling. Gelendere er laaange! Tirsdag ble pensjonisten hedret med middag på Bryggjen og tildeling av 30 års-medalje for lang og tro tjeneste, gaver og blomster. Ei uke igjen å jobbe, så er den epoken over.
Vi hadde en nydelig liten opplevelse etter at vi hadde vært morgenspreke på Gulberget. På vei ned Skaraveien på sykkel, måtte vi stanse for et rådyrpar med en bitte liten kalv med seg. De sto rådville ei stund, før de voksne sprang inn mellom husene, mends den lille tuslet etter. Han var nok ute for å lære seg hvor tråkkene er:-) 
Hagelaget la singel og bark i bedene ved Bunnpris, da var jeg av i ryggen og hendene etter alle bøttene med tung last, men vi ble ferdig, og det ble fint! Og ryggen er helt fin igjen.
Torsdag var det tannlege for pensjonisten, og galleri og mere gelendermaling. Hannemor fylte 8 år, og tremenning Astrid og mannen Odd stakk innom. Etterpå var det St. Hans-feiring, med dobbelt sett klær og hansker. Midtsommer! Men det var masse folk, salg av deilig rømmegrøt og grilling, og et flott bål!
Naustfesten på fredagskvelden var også trivelig, men regnet kom før båltenninga.Da vi gikk hjem kl. 2, sto naboMarit nedi veien og planta og koste seg.........:-)

Nå er det blitt dagen før siste dagen i juni. Dammen har fylt seg sjøl til randen, og jeg er alltid like glad fordi vi bor på en haug. Plantene henger med hodet, men bare fordi de har så mye vann i knollen. Heldigvis er det ikke vind, da hadde det vært katastrofe for de høye staudene. I drivhuset har agurkene begynt å komme, de er søte, saftige og gode! Men de trenger mere varme, de skal helst ha 20 grader. Jordbæra har såvidt begynt å vise litt størrelse. Skal det bli en smak på barnebarna når de kommer, så MÅ det bli varmere og sol.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

ENDELIG NY BLOGG...gleder meg!

HØST - uungåelig og vakker

FIN START PÅ HØSTEN....det synes plantene og !