Hva holder vi på med - vi hagere?

Regnet har pøst ned i flere dager, vinden har tvunget mine vakre planter inn i en venstrebøy (ikke høyre, heldigvis) som kan bli vanskelig å rette opp. Flere akeleier har fått toppene snurret av, av og to meconopsiser har bare støvbærerne igjen på toppen.  Men de andre har snudd sine lysende turkisblå kronblad etter vinden i trass - dette klarer vi. Min gode venninne Bjørg måtte lære potetene å svømme for å få dem i jorda. Vi vet jo at det  skjer hvert vår, at det kommer en storm som raserer litt, men denne gangen varte den lenge. Og når sola skinner, glemmer (gjemmer) vi regnet som smalt i går...

Dette bildet ble tatt i fjor - meconopsis grandis i selskap med etasjeprimula og ballblom.
Men inne i drivhuset er det blomster på tomatene og agurkplantene strekker seg fint. Har på litt undervarme ennå, for agurkenes skyld. Det skulle bli 30-40 agurker og ca 10 kg tomater, passelig til oss. det hender naboene får en agurk i postkassen, det er hyggelig å dele:-)

Kommentarer

  1. Så koselig! Gleder meg til å følge med! Du kan legge bloggen din inn på hage.no der har de en bloggliste med hageblogger :)
    Eva Cathrin

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

PRØVER Å VÆRE POSITIV...men juni starter som mai!

SNART OKTOBER....men ennå blomstrer det!

LITT FØR 17. MAI....dårlig vær i vente!