VÅTT, VARMT, VINDFULLT...vår i januar?

Med vel ei uke igjen av januar, med varsel om mer regn og mildvær, har jeg store problemer med å se på dette været som helt normalt. Store mengder regn og stormer i fleng, plussgrader opp mot 10-12 varme her ute i havgapet, med stormflo i tillegg....ganske urolig, ja. Men i dag var fjæra så stor, at man kan lure på hvor den flometeren med vann har tatt vegen! Det var uansett brukbart turvær idag, og masse folk var ute for å se de heftige bølgene utom landet!

I hagen er det grønt og fint, og julerosene - de kvite - blomstrer. Lyngen er på vei til  sprette ut, og løkvekstene titter opp overalt. 
Jeg er bekymret for hva vi har i vente - regner det som helt sikkert at vi får frost og sne igjen. da håper jeg den kommer i februar, mars - ikke i april, mai! To uker i fjor med sommer i april og frost i mai er ikke noe kjekt. 

Gåsungene på piletreet på Synne er i full gang, og det er grønne spirer på hekk og roser. Ser på FB at det blomstrer enda mer lenger sør i landet, mens nordaførr har rikelig med sne ennå, det er jo som det skal være.
Har sådd blodbeger, chili og paprika, og sådde en del i romjula som står ute. Skulle nok hatt ei snedyne over seg, men det blir ikke i januar.
Planlegger litt, men det blir ikke noe hagearbeid på meg ennå, det er i hvert fall sikkert! 
Ha ei fin uke uansett vær, fin tid å bla i frøkataloger og sjekke eget frølager!


Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

SNART OKTOBER....men ennå blomstrer det!

PRØVER Å VÆRE POSITIV...men juni starter som mai!

FIN START PÅ HØSTEN....det synes plantene og !