ØNSKER HAGEFOLKET EI BLOMSTRENDE JUL...mens snøen daler ned i skjul

Kom en liten eling i den tida da dagslyset kom på, men det resulterte bare i litt slaps på veien, ikke en minusgrad....Sykla på butikken i småsko - og det er ikke vanlig på denne tida, selv her på kysten hvor vi er vant til grønn vinter.
Vinteren hittil har vært enestående, så juleroser og lyng har fått stå i fred for vind og sne.
Måtte ta bilde av julerosa til Edel, ei venninne - den viser til fulle hvor godt det går an å plante ut de julerosene vi kjøper for å ha inne i jula. Mine er ikke så frodige, men de blomstrer!
Hagen ser grønn og fin ut med alle bar- og lyngvekstene, og i frøboksen står vårens frodighet og venter på å komme i jorda. Har boltra meg litt til den nye kjøkkenhagen, som jeg håper blir ferdig så tidlig som mulig i vår. Har satt ut en kasse med sånne frø som liker frost og sne på seg...men det kan de bare glemme på denne sida av året. Hva som kommer etter, blir som alltid et spennende kapittel. Huset får mer og mer julepreg, og på vei fra Haugesund til Bud, kjører en bil full av forventningsfulle unger og voksne - som gleder seg til å feire jul hos oss - sne eller ikke sne! 

Ønsker alle hagevenner ei Riktig god Jul og Godt nytt år! Vi sees!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

PRØVER Å VÆRE POSITIV...men juni starter som mai!

SNART OKTOBER....men ennå blomstrer det!

LITT FØR 17. MAI....dårlig vær i vente!