FREMDELES IKKE SNE....og det spirer godt!

Herlig - nå er sesongen i gang! Det er vårlig ute, det er mye som spretter - og det er tidlig. Men med såinga er det akkurat rett tid for meg. Har sådd tomat, mange sorter rudbeckia, malva, alcea (stokkroser, høye og lave), akeleier (sådd både ute og inne), lav phlox, persille - og 12 ulike stauder - som jeg også har sådd ute. Greit å se hva som er best. Nå skal jeg vente til begynnelsen av mars før jeg sår cosmos, løvemunn, nemesia, nicotiana og petunia....og noen til.
Jeg tok stiklinger av en fin verbena fra i sommer, og den har begynt å røre på seg. Det er en liten glede!



















I går var jeg ute og tok et bilde av våriris Katharine Hodgkin i knopp. Og sannelig måtte jeg ta bilde av to utsprungne blomster med regndråper på i dag.


Tok samtidig bilde av clematis Ruby Pink, den kommer til å blomstre tidlig, tror jeg.

De små rhododendronene står breddfulle av knopper, har mange forskjellige, og de blomstrer etter hverandre hele våren og forsommeren. 


















En kuleprimula har startet på sin reise opp i lufta, og en rabarbrastilk er på vei opp, den og. Men det blir nok ei stund til rabarbrasuppa.



Vårlyngen er nydelig, og flere sorter er på gang - en virkelig lekker vårplante, som gir langvarig glede. Marskloster
klokkene er ikke høye ennå, men jeg traff på denne søte, som har klart å presse ansiktet ut i regnet :-) Ser tilfreds ut lell!

Det er meldt kaldere og sne - ikke så rart, kanskje. Håper sneen kommer først. Ha noen fine dager, hagefolk!





Kommentarer

  1. Ser det spirer godt hos deg både ute og inne. Jeg har for første gang investert i plantelys og har stående blodbeger og diverse stauder i boden. I tillegg har jeg også flere andre stauder stående ute. Her har det snødd mye i dag så det er enda en stund til våren kommer.

    SvarSlett
  2. Så herlig å se alt du har sådd! Virkelig inspirerende:)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar

Populære innlegg fra denne bloggen

VÅREN HAR STARTA...etter heftig vårvinter

PRØVER Å VÆRE POSITIV...men juni starter som mai!

SNART OKTOBER....men ennå blomstrer det!